Home page

Charge 'n Go 12  Üzleti powerbank töltőbázis

Charge 'n Go 12 Üzleti powerbank töltőbázis

Készletinfó: kapható
Gyártó: Xtorm
Cikkszám: BU103

170.078 Ft
Nettó: 133.920 Ft

Charge 'n Go 12  Üzleti powerbank töltőbázis

Tegye rendezvényeit vagy szolgáltatói helyét még színvonalasabbá a Charge ’n Go powerbank töltőbázissal. Ez a töltő megoldás lehetővé teszi hogy látogatói, üzletfelei menet közben is feltöltsék mobil eszközeiket. Az így nyújtott innovatív szolgáltatással megkülönböztetjük rendezvényünket, szolgáltatási helyünket a versenytársaktól. Ezzel tovább növeljük az ügyfél élményt és értéket adunk a helyszínhez.

Menet közben is
 

A Charge ’n Go egy dokkoló ami 12 db powerbankot képes befogadni. Így egy rendezvény alkalmával a látogatóink kölcsönözhetnek egy power bankot és élvezhetik annak előnyeit, amíg a helyszínen nézelődnek. Ezért tökéletes ez a megoldás a nagy területű rendezvényekhez.

Több energia, több érték

A powerbank a dokkolóban 5000mAh energiát vesz fel és tárol. Ez több mint elég egy okos telefon kétszeri teljes feltöltéséhez. Ez azt jelenti hogy egy powerbankot több ügyfél, vendég segítségére is lehet, anélkül hogy közben tölteni kellene. Ezen feül, a lemerült powerbankot nagyon gyorsan lehet újratölteni a dokkolóban.

Válaszd ki saját stílusod 

A Charge’n Go töltő állomás külső megjelenése teljes mértékben az egyéni igényekre szabható. Akár azt szeretnénk hogy a töltőpont teljesen belesimuljon a többi bútorzatba vagy hogy a helyiség megkapó, figyelemfelhívó darabja legyen, csak rajtunk múlik. Méreténél fogva akár teljes értékű marketing eszközként is felhasználhatjuk, ha hirdetéseinkkel kitöltjük a szabad helyeket. Miközben energiát adunk az ügyfeleknek, automatikusan figyelmet kap a hirdetésünk.

 

  • Feltölt és dokkol 12 powerbankot,
  • Minden powerbank 5000mAh energiát tárol, teljes kapacitáson,
  • Ez elég egy okos telefon kétszeri teljes feltöltésére,
  • Tartsuk az ügyfeleinket energiával tele és kapcsolatban, mozgás közben is.

Részletek:

Alapszín: fekete

Méretek: 22 x 31,7 x 18 cm

Powerbankok mérete: 8,5 x 1,7 x 2,4 cm

Bemenet: 100~ 240 V  50/60MHz

Kimenet: 12 x 5V/ 1A

Akkumulátor kapacitás: 5000 mAh

Súly: 9.6 Kg