Home page

Ganzo

Ganzo

              Ganzo

TespackA mára világhíres kínai Ganzo márkát több mint 20 éve alapították Yangjiang városában. Akkor még egy csoport szakértőből állt akik eltökéltéték hogy minőségi és megfizethető késeket készítenek.

A cég a nemzetközi megjelenést követően szinte azonnal gyors növekedésbe kezdett köszönhetően a termékeik minőségének, mostanra pedig nemzetközi nagyvállalattá nőtt. A termékcsalád tovább bővült a multiszerszámok és késélezők megjelenésével, amik hozzájárulnak a kések karbantartásához. A Ganzo kések, multiszerszámok és élezők nagyon népszerűek messze az ország határain túl is: Egyesült Államok, Németország, Olaszország, Spanyolország, Franciaország és még 32 másik országban.

A multiszerszámok felépítése a bennük foglalt összes eszköz kényelmes használhatóságát szolgálja. A beépített eszközök száma és célja az egyes modellek szerint eltér, de a számos típus között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A Ganzo cég több mint 100 saját szabadalommal rendelkezik, melyek alapján fejleszti a gyártási eljárásokat és a funkciók felhasználási részleteit. A nemzetközi sztenderdeknek megfelelni kívánó eszközök mind át kell, hogy menjenek ezeken a folyamatokon, így biztosítva hogy a szigorított követelményeket is teljesítik. Ezeken felül a jó minőségű gyártófelszerelések használatának és átfogó minőségellenőrzésnek köszönhetően a Ganzo az előírtaknál mindenben jóval magasabb színvonalat teljesít. Ennek bizonyítéka minden termékük esetén a hosszú évek alatt is stabil, folyamatos népszerűség.

Megfizethető, kiváló minőség és részletes kidolgozás minden eszközben.

Ganzo termékkínálatunk

   
per page