Home page

Ganzo

Ganzo

              Ganzo

TespackA Ganzo termékek forgalmazását 2018.08.01-el befejeztük. Az áruházban elérhető Ganzo termékekből típusonként 1db áll rendelkezésre.

A mára világhíres kínai Ganzo márkát több mint 20 éve alapították Yangjiang városában. Akkor még egy csoport szakértőből állt akik eltökéltéték hogy minőségi és megfizethető késeket készítenek.

A cég a nemzetközi megjelenést követően szinte azonnal gyors növekedésbe kezdett köszönhetően a termékeik minőségének, mostanra pedig nemzetközi nagyvállalattá nőtt. A termékcsalád tovább bővült a multiszerszámok és késélezők megjelenésével, amik hozzájárulnak a kések karbantartásához. A Ganzo kések, multiszerszámok és élezők nagyon népszerűek messze az ország határain túl is: Egyesült Államok, Németország, Olaszország, Spanyolország, Franciaország és még 32 másik országban.

A multiszerszámok felépítése a bennük foglalt összes eszköz kényelmes használhatóságát szolgálja. A beépített eszközök száma és célja az egyes modellek szerint eltér, de a számos típus között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A Ganzo cég több mint 100 saját szabadalommal rendelkezik, melyek alapján fejleszti a gyártási eljárásokat és a funkciók felhasználási részleteit. A nemzetközi sztenderdeknek megfelelni kívánó eszközök mind át kell, hogy menjenek ezeken a folyamatokon, így biztosítva hogy a szigorított követelményeket is teljesítik. Ezeken felül a jó minőségű gyártófelszerelések használatának és átfogó minőségellenőrzésnek köszönhetően a Ganzo az előírtaknál mindenben jóval magasabb színvonalat teljesít. Ennek bizonyítéka minden termékük esetén a hosszú évek alatt is stabil, folyamatos népszerűség.

Megfizethető, kiváló minőség és részletes kidolgozás minden eszközben.

Ganzo termékkínálatunk

   
per page