Home page

SWANN

SWANN

               

SwannA SWANN az egyik világvezető cég biztonságtechnika, távfelügyelet, fogyasztói elektronika és biztonság-központú megoldások terén a ma és a holnap okos otthonai és vállalatai számára.

Ez a cég mindig is vezető volt. A szerény indulás óta amely David SWann Melbourni otthonában történt, mára irodákkal rendelkezik az USA-ban, Hong Kongban, Kínában és összesen 6 kontinens 40 országában van jelen. A cég a 'Csináld magad' biztonságtechnika úttörője volt, és büszke arra hogy hozzájárult a helyi közösségek biztonságosabbá tételéhez. Ma a Swann már az Infinova Csoport része, így megnövelt gyártókapacitást és élvonalbeli kutatás-fejlesztést élvez a biztonság- és hálózat építésben, egyben hozzáfér a kiterjedt nemzetközi hálózathoz.

A SWANN jelenleg is a világ legnagyobb 'Csináld Magad Videó Megfigyelési Felszerelés' gyártója. A cég továbbra is vezető az innovatív megfigyelő és biztonsági technológiák terén. A folyamatos fejlesztések révén a legkorszerűbb, professzionális minőségű CCTV rögzítő rendszerek és kamerák készülnek mint a 4K, 4 és 3 Megapixeles digitális HD és a legújabb 1080p TVI és AHD analóg HD rendszerek.

A termékkör elsődleges célja hogy a legmodernebb biztonság technológiát hozzáférhetővé, megfizethetővé és a 'Csináld magad' kiépítésen keresztül egyszerűen használhatóvá tegyék. Minden SWANN terméket élethosszig tartó gyári támogatás és ingyenes 24/7 ügyfélszolgálat biztosít.

 

 

SWANN termékkínálatunk

   
per page