Home page

Tespack

Tespack

                               Tespack

TespackA Tespack egy „techdivat” cég, amely a lehető legkönnyebb, nagy hatékonyságú Napelemes Okostáskákat gyártja úgy a városlakók mint a profi kalandorok számára. A Tespack a technológia és a stílus házassága, hogy az energia használhatóságát és szabadságát bárhol és bármikor élvezd. Hordozható töltőit akár a Nap erejével akár egy hálózati áramforrásról is tölthetjük és soha, sehol nem maradunk energia nélkül.

A Tespack név eredete Nikola Tesla személye, aki feltaláló, tudós és a vezeték nélküli energia fejlesztésének úttörője. A cég központja Helsinki, Finnország irodái pedig New Yorkban találhatók egy világméretű elosztóhálózat részeiként.

Csak a legmagasabb színvonalon

Minden terméket Finnországban tervez a cég saját szakember gárdája. A felhasználók elégedettségének garanciája az alapos minőség-ellenőrzés. Világszerte sok más céggel együttműködve történik a fejlesztés, valamint az egyes termékek tervezési folyamatába magukat a felhasználókat is bevonják.

Küldetésük: vissza az erőt az embereknek!

Az elsődleges cél a technológia, a megújuló energiaforrások és a divat ötvözése a mindennapi használati tárgyakban, ezen keresztül pedig a szabadság visszaadása felhasználóik életébe.  

„Meg akarjuk mutatni a világnak, hogy a napenergia hatékony, élvezhető és egyszerűen használható! A mi víziónk szerint, minden ember, háztartás és vállalkozás rendelkezzen a saját energiájával és energiaellátóktól független legyen.”

Tespack termékkínálatunk

   
per page